Salmiakkigaala 27.2.2016 > Helsinki, Dubrovnik Bar <

Näin keskittyneesti gaalayleisö seurasi Salmiakki Finlandia -voittajamakeisen valintaa viime vuonna Dubrovnikissa. (C) Jaakko Kaartinen

Näin hartaasti gaalayleisö seurasi Salmiakki Finlandia -voittajamakeisen valinnan ratkaisuhetkiä viime vuonna Dubrovnikissa. (C) Jaakko Kaartinen

Tummien makeisten jubilee XVIII Salmiakkigaala pulpahtaa helsinkiläisravintola Dubrovnikiin lauantaina 27. helmikuuta! Jahnukaiset kommer också med tyrkisk peber lounge-jazz! DJ Merirosmo! Lisätietoa luvassa salmiakki.fi-sivulle ja yhdistyksen FB-sivulle lähiviikkoina. Eerikinkatu 11, klo 20 alkaen. Kalenteroinet!

The eighteenth Salmiakki Gala will take place in Helsinki on 27 Feb 2016 at Dubrovnik Bar, Eerikinkatu 11. It is the maximum zalmiak enthusiasm party arranged by The Finnish Salty Liquorice Association. The event starts at 8 pm. Sweet live music by the salty’n’sweet gentlemen Jahnukaiset! Deejay Merirosmo! More info available at salmiakki.fi and FB within weeks to come.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.