Kuinkako jäseneksi v. 2018?

Yhdistyksen jäseneksi kalenterivuodeksi 2018 pääset tilittämällä 12 euroa ajantasaisen sähköpostiosoitteesi (+ puh.numerosi & kotikuntasi) kera Aktia-pankin tilille FI5140553120025879. (Pankin BIC-tunniste on HELSFIHH.)

Jos et halua maksaa vuosijäsenyyttä, mutta osallistua piknikille, summa on 8 euroa.
Vuoden 2018 vuosijäsenyytensä maksaneiden ei tarvitse maksaa erikseen piknik-osallistumisesta.

HUOM, TÄRKEÄÄ! Kun saavut tapahtumaan, ota maksukuitti mukaasi (paperisena tahi kännykän näytöllä) ja esitä lipunmyyjälle. Tämä nopeuttaa toimia.

Lipun voi ostaa käteisellä myös gaalassa/piknikille.

Jäsenyys on kalenterivuoden mittainen. Eli vuoden 2018 jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenyys on voimassa 31.12.2018 saakka.

Varmemmaksi vakuudeksi lähetä maksupäivä- ja yhteystietosi email-osoitteeseen salmiakki.fi[at]gmail.com.
Normaalisti jäsenmaksunsa maksanut pääsee samana kalenterivuonna sekä pääjuhlaan Salmiakkigaalaan että Salmiakkipiknikille, joka yleensä järjestetään touko-, kesä- tai heinäkuussa. Päivämäärä ilmoitetaan salmiakki.fi-sivulla kevään edetessä. Salmiakkiyhdistyksen jäsenyys on pitkälti kannatusluonteista. Vähävarainen yhdistys ei valitettavasti kykene tarjoamaan mittavia etuuksia jäsenistölleen.
Yhdistyksen kuluista suurin osa koostuu paljolti vuosittaisten tapahtumien esiintyjä-, materiaali- ja kuljetuskuluista, internetsivun ylläpidosta jne.

Jäsenmaksua korotettiin viimeksi kymmenestä eurosta 12:een vuonna 2008. Päätöksen taustalla on se, että toistuvat kuluerät ovat kasvaneet viime vuosina. Yhdistyksen jäsenmaksua korotettiin sitä ennen vuonna 2002, kun siirryttiin markoista euroon.

Vastaa