Kuinkako jäseneksi v. 2017?

Yhdistyksen jäseneksi kalenterivuodeksi 2017 pääset tilittämällä 12 euroa ajantasaisen sähköpostiosoitteesi (+ puh.numerosi & kotikuntasi) kera Aktia-pankin tilille FI5140553120025879. (Pankin BIC-tunniste on HELSFIHH.)

Tilille voi niin ikään maksaa esimerkiksi gaalan/piknikin osallistumismaksun.

HUOM, TÄRKEÄÄ! Kun saavut tapahtumaan, ota maksukuitti mukaasi (paperisena tahi kännykän näytöllä) ja esitä lipunmyyjälle. Tämä siksi, että pankin ajantasainen tiliote ei useinkaan ehätä saapua ajoissa yhdistyksen postiin ennen pippaloa.

Jos et halua hankkia kalenterivuoden 2017 jäsenyyttä 12 eurolla, voit maksaa erillisesti sisäänpääsyn gaalaan (10 e) ja piknikille (8 e). (Lipun voi ostaa käteisellä myös saapuessasi gaalaan/piknikille.)

Varmemmaksi vakuudeksi lähetä maksupäivä- ja yhteystietosi email-osoitteeseen salmiakki.fi[at]gmail.com.
Normaalisti jäsenmaksunsa maksanut pääsee samana kalenterivuonna sekä pääjuhlaan Salmiakkigaalaan että Salmiakkipiknikille, joka yleensä järjestetään touko-, kesä- tai heinäkuussa. Päivämäärä ilmoitetaan salmiakki.fi-sivulla kevään edetessä. Salmiakkiyhdistyksen jäsenyys on pitkälti kannatusluonteista. Vähävarainen yhdistys ei valitettavasti kykene tarjoamaan mittavia etuuksia jäsenistölleen.
Yhdistyksen kuluista suurin osa koostuu vuosittaisten tapahtumien esiintyjä-, materiaali- ja kuljetuskuluista, internetsivun ylläpidosta sekä postilokerokuluista.
Jäsenyys on kalenterivuoden mittainen. Eli vuoden 2017 jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenyys on voimassa 31.12.2017 saakka.

Jäsenmaksua korotettiin viimeksi 10:stä eurosta 12:een vuonna 2008. Päätöksen taustalla on se, että gaalatilavuokrat/postilokeromaksut ym. toistuvat kuluerät ovat kasvaneet viime vuosina. Yhdistyksen jäsenmaksua korotettiin sitä ennen vuonna 2002, kun siirryttiin markoista euroon.

Vastaa