Kuinkako jäseneksi vuonna 2021?

Yhdistyksen jäseneksi kalenterivuodeksi 2021 pääset tilittämällä 14 euroa ajantasaisen sähköpostiosoitteesi (+ puh.numerosi & kotikuntasi) kera Aktia-pankin tilille FI5140553120025879. (Pankin BIC-tunniste on HELSFIHH.)

TÄRKEÄÄ: Ota huomioon, että koronaepidemia varjostaa yhä tapahtumien järjestämistä. Emme toistaiseksi voi luvata mitään vuoden 2021 aikana järjestettävistä tapahtumista.

Jäsenyyden/lipun voi ostaa myös käteisellä gaalassa/piknikillä.

Kun saavut tapahtumaan, ota maksukuitti mukaasi (paperisena tahi kännykän näytöllä) ja esitä lipunmyyjälle. Tämä nopeuttaa toimia.

Vuosijäsenyytensä maksaneet pääsevät myös Salmiakkipiknikille samana vuonna. Jos et ole jäsen, voit tulla mukaan Salmiakkipiknikille 10 euron pääsymaksulla.

Jäsenyys on kalenterivuoden mittainen. Eli vuoden jäsenmaksun maksaneiden jäsenyys on voimassa 31.12.2021 saakka.

Normaalisti jäsenmaksunsa maksanut pääsee samana kalenterivuonna sekä pääjuhlaan Salmiakkigaalaan että Salmiakkipiknikille, joka yleensä järjestetään touko-elokuussa. Päivämäärä ilmoitetaan salmiakki.fi-sivulla kevään edetessä. Salmiakkiyhdistyksen jäsenyys on pitkälti kannatusluonteista. Vähävarainen yhdistys ei valitettavasti kykene tarjoamaan mittavia etuuksia jäsenistölleen. 
Yhdistyksen kuluista suurin osa koostuu paljolti vuosittaisten tapahtumien esiintyjä-, materiaali- ja kuljetuskuluista, internetsivun ylläpidosta jne.

Jäsenmaksua korotettiin vuoden 2019 alusta 14 euroon. Jäsenmaksu nousi tuolloin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Vuosina 2008-2018 jäsenmaksu oli 12 euroa ja sitä ennen 10 euroa. Vuonna 2002 jäsenmaksua nostettiin, kun siirryttiin markoista euroihin.

Vastaa