Kuinkako jäseneksi v. 2018?

Yhdistyksen jäseneksi kalenterivuodeksi 2018 pääset tilittämällä 12 euroa ajantasaisen sähköpostiosoitteesi (+ puh.numerosi & kotikuntasi) kera Aktia-pankin tilille FI5140553120025879. (Pankin BIC-tunniste on HELSFIHH.)

Tilille voi niin ikään maksaa esimerkiksi gaalan/piknikin osallistumismaksun.

HUOM, TÄRKEÄÄ! Kun saavut tapahtumaan, ota maksukuitti mukaasi (paperisena tahi kännykän näytöllä) ja esitä lipunmyyjälle. Tämä nopeuttaa toimia.

Jos et halua hankkia kalenterivuoden 2018 jäsenyyttä 12 eurolla, voit maksaa erillisesti sisäänpääsyn gaalaan (10 e) ja piknikille (8 e). (Lipun voi ostaa käteisellä myös saapuessasi gaalaan/piknikille.)

Varmemmaksi vakuudeksi lähetä maksupäivä- ja yhteystietosi email-osoitteeseen salmiakki.fi[at]gmail.com.
Normaalisti jäsenmaksunsa maksanut pääsee samana kalenterivuonna sekä pääjuhlaan Salmiakkigaalaan että Salmiakkipiknikille, joka yleensä järjestetään touko-, kesä- tai heinäkuussa. Päivämäärä ilmoitetaan salmiakki.fi-sivulla kevään edetessä. Salmiakkiyhdistyksen jäsenyys on pitkälti kannatusluonteista. Vähävarainen yhdistys ei valitettavasti kykene tarjoamaan mittavia etuuksia jäsenistölleen.
Yhdistyksen kuluista suurin osa koostuu paljolti vuosittaisten tapahtumien esiintyjä-, materiaali- ja kuljetuskuluista, internetsivun ylläpidosta jne.
Jäsenyys on kalenterivuoden mittainen. Eli vuoden 2018 jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenyys on voimassa 31.12.2018 saakka.

Jäsenmaksua korotettiin viimeksi 10:stä eurosta 12:een vuonna 2008. Päätöksen taustalla on se, että gaalatilavuokrat/postilokeromaksut ym. toistuvat kuluerät ovat kasvaneet viime vuosina. Yhdistyksen jäsenmaksua korotettiin sitä ennen vuonna 2002, kun siirryttiin markoista euroon.

Vastaa