Ilmoittaudu Salmiakkipiknikille 11.6.2011

Salmiakkipiknikejä on järjestetty 1990-luvun lopulta lähtien Suomenlinnassa. Kuva vuodelta 2003, kun livevieraana oli Tuba Duo. © Suomen Salmiakkiyhdistys

 

Yhdistyksen perinteinen kesähappeninki Salmiakkipiknik pidetään Suomenlinnassa lauantaina 11. kesäkuuta 2011. Viaporiin siirrymme Helsingin Kauppatorilta julkisen liikenteen lautalla (HKL) kello 13.20. Tapaamme lauttarannassa noin 10 minuuttia ennen lautan lähtöä. Tunnussana: Nastamuumio.

Kokoonnumme ryppääksi myös Suomenlinnan laiturin kupeessa laivan saavuttua.

Piknikin osallistujat muodostavat perinteiseen tapaan makeisraadin. Kalenterivuoden 2011 jäsenmaksunsa maksaneet pääsevät piknikille ilman erillistä veloitusta. Ei-jäseniltä osallistumismaksu on 7 euroa.

HUOM! Riittävien makeis-ym. järjestelyjen takaamiseksi pyydämme ilmoittautumiset etukäteen osoitteeseen ohoi@salmiakki.fi

Piknikpaikkamme löytyy kuivatelakan näköalatasanteen tuntumasta, mikä oheisessa karttalinkissä tarkoittaa miltei kohtaa 30 (tarkemmin: inva-wc-merkin paikkeilla). Klikkaa karttaa suurentaaksesi näkymää:

http://www.suomenlinna.fi/files/433/Matkailijan_kartta.jpg

Monivuotista piknikpaikkaa ympäröivät puut jättävät alueen varjoonsa, minkä vuoksi siirtynemme viimevuotiseen tapaan läheiselle viheriölle. Toivokaamme säiden haltijalta edes säällistä keliä.

Varaa mukaan lystikäs mieliala, peffanalunen/viltti, riittävästi vaatetusta, ehkä sateenvarjokin ja toki pikkusyötävää, nottei nälkä yllätä. Kynäkin on tarpeellinen. Mahdollisena hellepäivänä pitää varautua jonottamaan niin lautalle kuin kauppaankin. Ja koska elämme liki arktisia seutuja, muistathan myös kiikuttaa riittävästi vaatetusta mukaan tuulen/sateen/rännän varalta.

Raati arvioi maisteltavat tuotteet sekä kouluarvosanoin että kirjaimin. Kooste raadin näkemyksistä toimitetaan karkkien valmistajalle/maahantuojalle.
Muistutamme myös, että linnakesaaren ravintoloista on kesäviikonloppuisin liki toivotonta saada varattua sadesuojaa tyyliin ”tulemme jos tulemme”. Joten pyydämme piknikkaajia varautumaan siihenkin, että kehnolla kelillä yritämme epätoivoisesti pujahtaa ravintolatyyppiseen tilaan hyyryläisiksi. Tästä koituu erityinen dilemma ei-täysi-ikäisille mukaantulijoille, joiden sisäänpääsyn torppaa anniskelulaki. Emme halua maalailla varjoja taivaanrantaan, mutta huomioi jo etukäteen, että tällaisessa ylivoimainen este -tyyppisessä tilanteessa Salmiakkiyhdistys ei korvaa vahinkoa.

Tere tulemast!

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.