Merkkarit tulevat Salmiakkigaalaan

Fazer lupaa lähettää Salmiakkigaalan pitopöytään Merkkari-uutuutensa! Kohutut lantit on yhtiön mukaan valmistettu vuoden 1973 alkuperäisreseptillä. Perinnekarkin uuden tulemisen eteen on lehtitietojen mukaan tehty kaksi vuotta kehitystyötä. Ainakin yksi muutos on tiedossa: lantit on lovettu, jotta karkki ei tuki kurkunpäätä.

Salmiakkigaalan buffetiin on tulossa tanakasti muutakin. Halvalta on luvassa uutuuspusseja ja useilta ruotsalaistehtailta karkkeja, joita et juuri löydä suomalaiskaupoista. Itseoikeutettujen Finlandia-ehdokkaiden lisäksi pitopöydässä pasteeraa klassikoita ja erikoisuuksia, kuten Fatalii Gourmet’n chilisalmiakkitoffeeta, jonka liekehdinnällinen tehovoima koettelee inhimillistä sietokykyä.

Salmiakkigaala on lauantaina 2.2. ravintola Dubrovnikissa Helsingissä. Kuva: Leena Salmio

XV Salmiakkigaala on ensi lauantaina Helsingissä ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11). Asu vapaa, sisäänpääsy 12/10 e + narikka, klo 20-03, K-18.

http://salmiakki.fi/?p=362

http://www.facebook.com/events/530293053656003/?ref=22

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.