XX Salmiakkigaala lauantaina 3. maaliskuuta 2018!

Hola, ev’rybody! Kahdeskymmenes (!) Salmiakkigaala järjestetään lauantaina 3. maaliskuuta 2018 helsinkiläisravintola Dubrovnikissa.

Yhdistys on aateloinut parhaita karkkeja Salmiakki Finlandia -pystillä vuodesta 1997 alkaen. Ensimmäinen gaala järjestettiin tammikuussa 1998 ravintola Juttutuvassa Helsingissä. Kuinka monessa Salmiakkigaalassa sinä olet käynyt?

Lisätietoa tapahtumasta luvassa lähiaikoina salmiakki.fi-sivulle ja yhdistyksen Facebook-sivulle. Tervetuloa tunnelmaan!

Salmiakkigaalassa parhaille tuotteille on myönnetty jo 19 kertaa Salmiakki Finlandia -palkinto, joka tosin varhaisvuosina kantoi nimiä Vuoden salmiakkiteko ja Vuoden salmiakki. Kuvakollaasissa otos aiempina vuosina palkituista nameista. Photo © Suomen Salmiakkiyhdistys

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.