Salmiakkigaala 2.3.2019 – jäähyväiset Dubrovnikille

Kekkeri kalenteriin, brothers and sisters! Salmariväki kokontuu Salmiakkigaalaan helsinkiläisbaari Dubrovnikiin lauantaina 2. maaliskuuta.

Salmiakkigaala järjestetään nyt viimeistä kertaa Dubrovnikissa, nyyh, koska baarikeskittymän vuokrasopimus on päättymässä keväällä. Tarkempaa tietoa gaalasta luvassa salmiakki.fi-sivulle ja Facebookiin helmikuussa. Salmiakkiyhdistyksen vuosittainen päätapahtuma järjestetään nyt 21:nnen kerran.

 

Salmiakkigaala on järjestetty Dubrovnikissa Helsingin Eerikinkadulla toistakymmentä kertaa. Nyt on jäähyväisten aika. Photo © Leena Salmio

Ehdotuksia tulevaisuuden gaalapaikaksi saa lähettää yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen salmiakki.fi@gmail.com. Gaalan jälkeen kevään ja kesän aikana on aika katsastaa sopivia tiloja ja tehdä päätöksiä.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.