Salmiakkipiknikille ilmoittautuminen on päättynyt

 

Piknikraadin arvioitavaksi on luvassa salmiakkeja ainakin Suomesta, Ruotsista ja Hollannista. Kuva: Suomen Salmiakkiyhdistys

Salmiakkiyhdistyksen piknikille on tulossa jo niin paljon väkeä, että emme valitettavasti voi ottaa enää ilmoittautumisia vastaan. Makeisnäytteiden määrä on näet rajallinen, ja tapahtuman luonteeseen kuuluu tietty kompaktius, jotta karkkiraati pystyy toimimaan.

Yhdistyksen kesäretkikunta Salmiakkipiknik kokoontuu Suomenlinnassa lauantaina 30. kesäkuuta. Lähtö Kauppatorilta julkisen liikenteen lautalla kello 13.30.  Monen vuoden tauon jälkeen tapahtumassa kuullaan elävää musiikkia: piknikimme perinteinen ”talonbändi” Tuba Duo tekee comebackin!

Tuba Duo piiloutuu vaskiin piknikillä 2003. Kuva: Suomen Salmiakkiyhdistys

Kokoonnumme linnakesaaren rannassa Suomenlinnan kioskin edustalla lautan saavuttua ja suuntaamme kulkueena piknikpaikalle. Piknikin osallistujat muodostavat perinteiseen tapaan makeisraadin, joka arvioi yhdistyksen paikalle tuomia tuotteita. Arviot kouluarvosanoineen lähetetään karkkien valmistajille. Tällä kertaa maisteltavana on ainakin ruotsalaisia Swedish Premium Liquoricen Salty-lootanameja, hollantilaisia Van Slootenin karkkeja, kotimaista chilitoffeeta, Namituvan karkkeja ja turkkarijäätelöä.

Kalenterivuoden 2012 jäsenmaksunsa (12 e) maksaneet pääsevät piknikille ilman erillistä pääsymaksua. Jäsenmaksun voi suorittaa myös piknikillä. Jos et halua jäseneksi, mutta kuitenkin osallistua tapahtumaan, tikettisi on siinä tapauksessa 7 euroa. Matkaliput saarelle ja takaisin kukin osallistuja maksaa itse.

Piknikille on tulossa vieraita Ruotsista asti. Kuva: Suomen Salmiakkiyhdistys

Ota mukaan ainakin viltti, sateenvarjo, kynä, pienmurkinaa ja -juotavaa. Varoitamme, että jos keli on huono, joudumme hakemaan suojaa saaren kuppiloista, joissa ikäraja on 18.

Monivuotinen piknikpaikkamme löytyy oheisesta karttalinkistä pallukan 30 tuntumasta, kuivatelakan näköalatasanteen lähialueelta. TAI: jos keli on huono, pyrimme löytämään suojaa kohteesta, joka sijaitsee karttapallukassa 27 (”eväsruokailutila”) tai jostakin lähialueen luolasta. Klikkaa karttaa suurentaaksesi näkymää:

http://www.suomenlinna.fi/files/433/Matkailijan_kartta.jpg

Jos et saarella ollessasi löydä piknikmestaa, soita/textaa:

Anki 0400 261 396Sade 040 550 8033Jugo 040 822 8261.

ohoi@salmiakki.fi

 

Suomenlinnan lautan kesäaikataulut: 

http://www.hsl.fi/FI/aikataulutjareitit/Documents/Suomenlinna_kesa_2012/LAUTAT_Irto_k2012.pdf

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.