Parhaan salmiakkimuiston kirjoittaja voittaa kilokaupalla namia

CannonballsSalmiakkiyhdistys julistaa salmiakkiaiheisen kirjoituskilpailun, jonka voittajalle on luvassa useita kiloja tummahkoja karkkeja.  Lähetä tekstisi viimeistään 15. helmikuuta 2014 osoitteeseen ohoi@salmiakki.fi.

Säännöt:

1. Aiheena salmiakkimuisto. Se voi liittyä esimerkiksi erityisen maukkaaseen salmiakkiin, ikimuistoiseen tilanteeseen tai vaikkapa ihmiseen, johon tutustuit salmiakin ääressä. Salmiakki voi olla pahanmakuinenkin, jos tapaus nyt vain oli sellainen. Kirjoituksen pitää kytkeytyä salmiakkimakeiseen, ei salmiakkiviinaan.

2. Kirjoitustyyli ja lajityyppi vapaa. Runokin käypi.

3. Enimmäispituus noin 1000-1200 merkkiä välilyönteineen. Älä siis lähetä romaanikäsikirjoitusta! Liian pitkät vuodatukset jätetään huomiotta.

4. Lähetä kirjoituksesi osoitteeseen ohoi@salmiakki.fi viimeistään 15. helmikuuta nimelläsi ja yhteystiedoillasi varustettuna. Laita aihekenttään merkintä KIRJOITUSKISA. Huom! Älä lähetä liitetiedostoja, vaan kirjoita tarinasi sähköpostin tekstikenttään.

5. Parhaan tekstin laatija voittaa kilokaupalla salmiakkia.

6. Paras tai parhaat tekstit luetaan yleisön edessä Salmiakkigaalassa perjantai-iltana 21. helmikuuta 2014 helsinkiläisravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11).

7. Mikäli kirjoittaja tai tämän edustaja ei pääse gaalaan, palkinto postitetaan voittajalle myöhemmin.

 

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.