Piknik: Fazerin uutuusjäätelölle 8+

Salmiakkipiknikillä mutusteltiin Fazerin Salmiakki –uutuusjäätelöä (valmistaja Nestlé). Salmiakkikuvion muotoinen tikkujäätelö nappasi kouluarvosanaksi 8+ piknikin karkkiraadilta, johon saivat osallistua kaikki tapahtuman osallistujat. Piknikillä oli 45 henkeä.

© pingviini.fi

”Pakkausta avatessa jäätelön muoto oli upea elämys! Pinta alkuun hyvä, mutta pitkän päälle tökkii. Jäätelö hyvää, kastike vahvaa. Täytettä olisi voinut olla enemmän. Miinusta laktoosipitoisuudesta”, todettiin makeisraatilaisten arvioissa.

Piknikillä oli makeisten lisäksi vain yksi jäätelötuote. Salmiakkiyhdistyksen konklaavissa päädyttiin siihen, että jäätelö kilpailee omassa sarjassaan erillään karkkikymmeniköstä.

http://www.pingviini.fi/tuotteet#fazer

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.