Super Salmiakki -paitoja arvotaan Salmiakkigaalassa ensi lauantaina

Varsin asiallisia Super Salmiakki -t-paitoja arvotaan pääsylipun maksaneiden kesken Salmiakkigaalassa ensi lauantaina 28. helmikuuta.

Salmiakkigaalan (28.2.)   kävijöiden kesken arvotaan tyylikkäitä Super Salmiakki -t-paitoja. Limited edition. Foto: Finska Salmiakföreningen

Salmiakkigaalan (28.2.) pääsylipun ostajien kesken arvotaan puolenyön jälkeen tyylikkäitä Super Salmiakki -t-paitoja. Limited edition. Foto: Finska Salmiakföreningen

Paitoja on valmistettu vain rajoitettu erä. Paidat lahjoittaa Fazerin makeistehdas.

Näyttelijät Anu Sinisalo ja Tommi Korpela valitsevat vuoden parhaan salmiakin Salmiakkigaalassa ravintola Dubrovnikissa lauantaina 28. helmikuuta. Pukupakkoa ei ole, joskin ”salmiakkinen” look on plussaa (palkitaan laadukkaalla makeisvalikoimalla!). Salmiakkisuus on täysin itsesi määriteltävissä: kyseessä voi olla paita, koru, puku.. Mutta ei paineita: pääasia, että tulet. Ovet aukeavat klo 20. Osoite: Eerikinkatu 11, Helsinki (sisäänkäynti Corona-baarin ovesta). Liput 12/10 e (käteisellä!).

Salmiakkigaala will happen on Saturday 28th of February starting at 8 pm. Dubrovnik Bar is situated in the city center area of Helsinki, address Eerikinkatu 11 (entrance door: Corona Bar). You may wear whatever u want: salmiakkish outfit is a plus (perhaps you’ll get an award, too!), but it is completely up to you what salmiakkiness means. Tickets 12/10 e (cash only!).

You will find the XVII Salmiakkigaala FB-event page here, klikkaa tästä Salmiakkigaalan Facebook-tapahtumasivulle ja lyöttäydy mukaan!

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.