Salmiakkigaalaan lauantaina 28. helmikuuta!

Salmiakkigaala 2015Salmiakkifanit saavat nassunsa täyteen tummaa hunajaa Helsingissä lauantaina 28. helmikuuta 2015. Yhdistyksen vuosittainen päätapahtuma Salmiakkigaala pystytetään ravintola Dubrovnikiin, osoite: Eerikinkatu 11. Ovet avataan klo 20, tervetuloa! Salmiakkihullujen gaala järjestetään nyt 17:nnen kerran, ja väkeä on luvassa Berliinistä asti.

Salmiakki Finlandia 2015 -ehdokasnamit (6 kpl) julkistetaan keskiviikkona 18. helmikuuta salmiakki.fi-sivulla. Arvovaltainen tuomaristo julkistetaan kotisivullamme lähiaikoina niin ikään. Livemusiikista vastaa gentlemannikas talonbändimme Jahnukaiset. Tunnelmikkaat äänilevynsä paikalle loihtii DJ Merirosmo.

Voit käydä klikkaamassa itsesi osallistujaksi Facebookin tapahtumasivulla:
https://www.facebook.com/events/657448734378446/?ref_newsfeed_story_type=regular

Pääsyliput 12/10 e + narikkamaksu.

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.