Salmiakkiyhdistys tähyää vuoteen 2021

Salmiakkipiknikiä ja -gaalaa ei järjestetä vuonna 2020. Syynä on koronaepidemia, joka luo yleistä epävarmuutta myös tapahtumien järjestelyihin. Salmiakkikonklaavin mielestä nyt on parempi tähytä jo ensi vuoteen.

Kuva salmiakkipiknikiltä 2017. Photo © Petri Sainio

Ne, joilla on yhdistyksemme jäsenyys kalenterivuodelle 2020, saavat automaattisesti korvaukseksi jäsenyyden vuodelle 2021. Vaihtoehtoisesti on myös mahdollista saada v. 2020 jäsenmaksuraha takaisin (lähetä mailia yhdistykselle: salmiakki.fi@gmail.com).

Otamme samassa osoitteessa myös mieluusti vastaan kehitysehdotuksia tuleviin tapahtumiin.

Pidä huolta itsestäsi ja läheisistäsi!

Rakkaudella,

Salmiakkikonklaavi

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.