Salmiakkipiknik Suomenlinnassa 17. kesäkuuta

Jabadabaduu! Salmiakpiknikväki on koolla Suomenlinnassa lauantaina 17. kesäkuuta 2023!
Muistathan ilmoittautua etukäteen (5. kesäkuuta mennessä)!

Osallistujat arvioivat yhdistyksen tuomia makeisnäytteitä kouluarvosanoin ja sanallisesti. Arviot kootaan tuotteiden valmistajille ja/tai maahantuojille.

HSL:n lautta Kauppatorilta
Menomatka alkaa Helsingin kauppatorilta Suomenlinnaan lähtevällä julkisen liikenteen (HSL) lautalla kello 13.40. Yhdistyksen edustaja(t) on vastassa lauttarannassa Suomenlinnan päässä mukanaan A4-jullari, jossa lukee Salmiakkipiknik.

Kuka voi osallistua?
Voit osallistua piknikille, jos olet maksanut yhdistyksen kannatusluonteisen jäsenmaksun (15 euroa) kalenterivuodelle 2023.
Jos sinulla on maksukuitti piknikillä mukana (printtinä tai kännykän näytöllä), asiat etenevät juoheasti.
Jos et ole jäsen, mutta mielit piknikille, voit maksaa paikan päällä käteisellä 10 euron osallistumismaksun (tai 15 euron kannatusjäsenyyden, mutta ei molempia).

ILMOITTAUDU AJOISSA
Riittävien karkki-ym. järjestelyjen takaamiseksi pyydämme ilmoittautumiset 5. kesäkuuta mennessä osoitteeseen salmiakki.fi(AT)gmail.com.

Tilinumero
Voit maksaa jäsenyyden (15 e) tai piknik-osallistumismaksun (10 e) etukäteen
OP-tilille FI 33 5724 1160 9123 43.
Kirjoita saatetietoihin sähköpostiosoitteesi ja selite ”jäsen 2023” tai ”piknik 2023”.
Hivenen lisätietoja avaussivun kohdasta ”Kuinkako jäseneksi vuonna 2023”.

Sijainti saarella
Pyrimme tälläkin kertaa asemoitumaan liki Suomenlinnan eväsruokailutilaa, joka löytyy oheisesta karttalinkistä kohdenumerolla 41 (huomaa, että HSL-lauttalaiturista sinne on joltisenkin matkaa). Asetumme mahdollisesti ao. rakennuksen viereiselle kalliolle, mutta tämä varmistuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Olemme tilanneet paikalle myös aurinkoa. Jos taivaalta kuitenkin puhuroi ja/tai ripsii, pujahdamme eväsruokailutilan suojaan. https://www.suomenlinna.fi/kavijalle/muut-palvelut/evasruokailutila/

Lautta-aikataulu (huomaathan tiirailla lördagin kohdalta)
https://hslfi.azureedge.net/globalassets/matkustaminen/tulostettavat-aikataulut-ja-kartat/tulostettavat-aikataulukoosteet/talvi-2022-2023/suomenlinnan-lautta/lautta_28042023_17092023–3_sivua.pdf

Kukin vastaa omasta liikkumisestaan saarella. Pidetään saaristo siistinä.

Tere tulemast!

Suomen Salmiakkiyhdistys
salmarikonklaavi
salmiakki.fi(AT)gmail.com

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.